ПРЕСТИЖ ТАКСИ БОТЕВГРАД

Категория: Транспортни услуги


Населено място: Ботевград


Адрес: пл. Освобождение 14


Телефон: 072366666


Мобилен: 0899060606


Имейл: prestijtaxi@abv.bg


Web: http://

За насDrink & driveЗапитване

Таксиметрови услуги в Ботевград

Компанията Престиж Такси ЕООД е лицензирана таксиметрова фирма, част от партньорската мрежа на Йелоу Такси.

Предлаганите услуги са територията на град Ботевград и региона. Престиж Такси е най-мащабната таксиметрова компания на територита на града.
Фирмата поддържа 32 автомобила – Renault Clio и Dacia Solenza. Компанията е развила своя бизнес и притежава необходимото ноу-хау, за да бъде водеща в бранша.

Такси в Ботевград от ПРЕСТИЖ ТАКСИ

ПРЕСТИЖ ТАКСИ БОТЕВГРАД е гъвкава компания, която предлага услугите си не само на частни лица, но и на корпоративни клиенти. Дружестово разполага с денонощен център за обслужване на клиенти, приемат се специални поръчки за извозване на пътници, а също фирмата извършва и дребни куриерски услуги.

Drink & drive / Дринк & Драйв в Ботевград

От 2014 година Престиж Такси предлага на ботевградчани услугата Drink&Drive. Услугата е денонощна и се ползва със сериозно доверие на територията на страната, а сега е достъпна и в Ботевград. Чрез тази услуга компанията предоставя възможността на употребилите алкохол клиенти да се приберат безопасно у дома или да се предвижат до желаната от тях точка. При заявка за услугата, от фирмата изпращат автомобил с двама шофьори – единият прибира пътниците, а другият – автомобила на посочен адрес. Цената е 10 лв.

“Drink & drive” става все по-популярна в големите градове, тъй като клиентът въпреки, че е пил, се прибира със собствения си автомобил, без да рискува здравето и живота на себе си и на околните.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно (задължително)

Вашето съобщение