СТРОЙКОМПЛЕКТ ЕООД

Категория: Спедиция


Населено място: София


Адрес: ул. „Антон П. Чехов“ 58-А


Телефон: 028739981


Имейл: stkk_bg@abv.bg


Facebook: STK


Web: http://stk.bg/

За насСертификатиЗапитване

Информация за фирмата в регистър на превозвачите

СТРОЙКОМПЛЕКТ ЕООД е водеща компания, специализирана в превоз на температурно контролирани товари по шосе. STK е създадена в началото на 1995, със седалище в гр. София, България.
Ние сме прозрачни във всичко, и държим на високо ниво на почтеност към, служителите, клиентите и партньорите си. Фирмата извършваме транспорт в цяла Европа, Русия, Беларус, Украйна и Турция, както и логистични услуги в България.Нашият екип е винаги честен и справедливи. Ние казваме, това което правим и правим това, което казваме.

Мисия и цели

STK е компания, която вярва и насърчава надеждност, доверие и ценности, чрез най-новите технологии и услуги, грижа за клиента и страст за удовлетвореност. В STK ние прилагаме и адаптираме най-новите поколения технологии в Хладилния транспорт. Нашата услуга дава на клиентите власт над това, как, кога, къде, и възможността да се запознаят с нейната, надеждност. Чрез фокусът върху качеството, ние изграждаме най-надеждна услуга за Хладилен транспорт. Ето защо ние сме надежден доставчик, партньор и посредник в съответствие с изискванията на нашите клиенти. Ние гарантираме удовлетворението на нашите клиенти, давайки възможност за избор на доверен партньор. Ние се фокусираме в непрекъснатото развитие на Хладилния транспорт, успешно.Ние насърчаваме нашите служители да се ангажират с нашите клиенти, с готовност да направят допълнителна крачка за тях.Ние вярваме в последователността, доверието и спазените обещания. Надеждност и доверие при всеки контакт на партньори и клиенти с нас.

МИСИЯ, ЦЕЛИ и ЗАДАЧИ НА АМТИИ

По традиция своящите пред Академията цели и задачи намират своя концентриран израз в регулярно поставяните на разглеждане от колективните органи на управление мандатни програми на академичните ръководства.Документални свидетелства за формирането и осъществяването на мисията, целите и задачите на Академията.Академичното ръководство, което бе избрано през 2008 г. обяви и подложи на обсъждане и гласуване Мандатна си програма. Водеща постановка в нея бе: “ Поддържане възходящото развитие на Академията като висше училище по изкуствата, вписано трайно в Европейската система за висше образование, и в частност – в Европейската мрежа на висшите училища по изкуствата”.

Услуги

Фирмата е специализирана в транспорт на фармацевтични продукти, предлагайки цялостни транспорти (FTL) и групажни превози (EUR), отличен опит в работата на системата „цялостна студена верига“,
извършване превози на опасни стоки и товари (ADR).

Ние работим с:

 • Стандартни полуремаркета (33 евро палети капацитет )
 • Bi-температурни полуремаркета
 • Doppelstock полуремаркета (66 евро палетни места)
 • Doppelstock полуремаркета, включително дву-температурни такива
 • Полуремаркета с куки за транспортиране на охладено месо

Логистични услуги

 • Разпределение с камиони с капацитет от 1 e.p. за 66 e.p.
 • Packing and Labeling
 • Складиране на стоки при различни температурни режими (камери от -25 за +25 градуса C), както и общи товари. Складиране на фармацевтични стоки, шоколадени бонбони, месо, плодове и зеленчуци, и т.н..
 • Cross-докинг

Нашият склад е на разположение за нашите клиенти от понеделник до петък от 07:30з. до 20 ч.. (с предварителна консултация до 24 часа), Събота от 09h. за 18h. (с предварителна консултация до 24 часа.), Неделя от 07:30з. до 12ч.

Фирмата предлага:

 • GPS система за проследяване на пратките в реално време.
 • Двойно подсигурен контрол на температурата на транспортираните стоки.
 • Онлайн следене и контрол на температурния режим в реално време.
 • CEMT лицензии, валидни за всички страни членки EKMT / СЕМТ, което ни позволява да изпълнява превози за / от страни, които не са членове на Европейския съюз целогодишно.
 • Компанията обръща специално внимание на поддържането на автомобилния си парк, което се извършва чрез първокласни корпоративни сервизи .

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно (задължително)

Вашето съобщение