НИМ ТРАНС ООД

Категория: Спедиция


Населено място: Габрово


Адрес: бул.Бойката № 12


Телефон: +359 66803300; +359 66803301;


Мобилен: +359898345717


Имейл: nimtrans@nimtrans.com


Web: nimtrans.com

ИнформацияТранспортни услугиЗапитване

Информация за фирмата в регистър на превозвачите

НИМ ТРАНС ООД е създадена през 2003 г. Дружеството има основен предмет на дейност извършване на вътрешен и международен транспорт и спедиция. Фирмата разполага със собствени автопарк, административна, складова и сервизна бази, находящи се в гр.Габрово, бул.Бойката № 12. В НиМ Транс ООД работи персонал, предлагащ качествено обслужване на своите клиенти, разговарящ свободно английски, френски, италиански, немски и руски езици. Разработваме транспортни схеми и гъвкаво ценообразуване, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на нашите клиенти. Извършваме транспорт до всички точки на Европейския съюз, Русия, Турция и Украйна; предлагаме редовна групажна линия от и за Ръмъния, Чехия, Унгария, Словакия, Полша, Германия. Гарантираме качествен превоз на Вашите стоки, съблюдаване сроковете на доставка, както и условията за извършване на международен транспорт. Наличието на GPS устройства в камионите и постоянната връзка с шофьорите ни дават възможност да Ви информираме за движението на Вашия товар. Предлагаме пряко и косвено митническо представителство, попълване на митнически документи;съхранение на пратки в собствена складова база.

Спедиторската дейност на фирмата обхваща вътрешен и международен транспорт. Нашите партньори превозвачи са утвърдени професионалисти в транспортния бранш. Установили сме и непрестанно обновяваме бизнес контактите си с известни български и чуждестранни партньори в транспортния сектор, както и с директни производители, с които поддържаме надеждни, коректни и лоялни отношения.

Дружеството ни предлага авио и морска спедиции чрез офиса си в София, представляван от АЕРОЛИФТ ЛОГИСТИКА ООД, включващи обслужване на вносни или износни въздушни товари от и към летище София, Бургас, Варна и Пловдив; контейнерни превози от и към България, транзитиране на стоки на територията на България; обработка на търговски, митнически и транспортни документи – подготвяне на авиотоварителница, митническа декларация и митнически манифест, декларации за произход, стойност, евросертификати, експортна фактура и др. . АЕРОЛИФТ ЛОГИСТИКА работи с повечето авиопревозвачи, поддържащи редовни линии от и към Летище София, както и с чартърни полети от летища София, Варна и Бургас. Фирма АЕРОЛИФТ ЛОГИСТИКА ООД може да предложи на своите клиенти и услугите по обслужване на карго пратки чрез своите агенти в Централна и Западна Европа, а също така в Великобритания, Канада, САЩ, Русия и Азия.

НИМ ТРАНС ООД предлага:

  • транспорт и спедиция до всички точки на Европейския съюз, Русия, Турция и Украйна
  • авио и морска спедиция
  • пряко и косвено митническо представителство
  • гъвкаво ценообразуване
  • временен склад и свободно складиране

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно (задължително)

Вашето съобщение