Карат – Н ЕООД

Категория: Международен транспорт


Населено място: Нови пазар


Адрес: ул. Стефан Караджа 23


Телефон: 053723304


Мобилен: 0897987566


Имейл: karat_np@abv.bg


Web: http://

Информация:

Карат – Н ЕООД е създадена през 2001 година с основен предмет на дейност, търговия на горива и петролни продукти на едро и дребно а така също и транспортна дейност. Фирмата се управлява от Николай Андреев Колев на 40 години с висше икономическо образование, който притежава 100 % от капитала на дружеството.

Фирмата разполага с петролна база за продажба на горива и петролни продукти, която стопанисва съвместно от 2001 година с ЕТ“РЕН -95 Николай Колев“собственост и управлявана от Николай Андреев Колев, регистрирана през 1997 година в Шуменски Окръжен Съд.
През септември 2003 година фирма „Карат -Н “ ЕООД започна изграждането на обект Бензиностанция и газ станция ,която бе завършена и предадена в експлоатация през февруари 2004 година. Новата Бензиностанция и газ станция „КАРАТ“ разполага с модерно и съвременно оборудване за обслужване на клиентите. Обслужващата сграда към обекта се състои от офиси, търговка зала за масла и автоаксесоари на световно известни фирми, като „CASTROL“, „COFRAN“ и други. Фирмата има изградени традиционни търговски взаимоотношения с над 80 клиента в сферата на транспорта, селското стопанство и леката промишленост, които ползват допълнителни преференции и търговски отстъпки. Към настоящия момент във фирмата работят 22 човека, млад добре обучен квалифициран персонал.

Другата съпътстваща дейност извършвана от фирма „Карат – Н“ ЕООД това е Международен и Вътрешен транспорт. Фирмата притежава 4 броя товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета за превоз на горива и насипни товари. Има изградени връзки и взаимоотношения с над 20 фирми ползващи нейните услуги. Перспективите за развитие в бъдеще на фирма „Карат -Н“ ЕООД са в сферата на подобряване условията на търговия с горива и петролни продукти а така също и в паралелното развитие на транспортната дейност, като това включва и закупуване на нови камиони и композиции както за насипни товари така и за горива и пакетирани стоки. Имайки в предвид, предстоящото влизане на Република България в Европейския съюз през 2007 година, пред нас предстоят много нови приоритети и задачи за развитие на фирма „Карат-Н“ЕООД за да отговори на качествено новите условия за извършване на търговска и транспортна дейност, както в рамките на страната а така също и извън нея.

Наименование на транспортната фирма на латиница: KARTAT-N
Компанията е член на регистър на превозвачите.